Onze partners

LichtWerkt Nederland brengt Intra Lighting Benelux en Multiline Nederland bij elkaar in jouw ontwerpen. Met onze vijf merken zijn wij de ideale partner voor lichtoplossingen in projecten en leveren wij armaturen op maat.

Deze verlichtingsontwikkelaar zorgt voor intelligente, technische en architectonische verlichtingsoplossingen binnen de architectuur en projectontwikkeling van nieuwbouw, renovatie en transformatie. De combinatie van kwaliteit, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid maakt Intra Lighting een bewezen alternatief binnen de wereldwijde verlichtingsmarkt.

Flexibel, snel en met een uitzonderlijke kwaliteit. Alle verlichting wordt nog steeds op een ambachtelijke manier geproduceerd en nagekeken. Toch toont Multiline een innovatief karakter en is het bedrijf in 30 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde op de Europese markt wanneer het gaat om lichtoplossingen. Met een product van Multiline heb je altijd een creatieve en eventueel op maat gemaakte oplossing voor actuele verlichtingseisen.

Betrek ons in jouw project en werk met de beste verlichtingsmerken passend bij ieder budget. Wij werken ook samen met een groot aantal gerenommeerde projectverlichters.

Vacatures