Over LichtWerkt Nederland

Verlicht jouw projecten optimaal met ons team van verlichtingsspecialisten. Onze lichtontwerpers werken met de nieuwste software: onder andere Relux en Dialux EVO. Ze leveren lichtberekeningen, lichtadvies of een lichtplan afhankelijk van het moment waarop je ons benadert. We bieden de daarbij horende verlichtingsmogelijkheden en eventueel op maat geleverde armaturen door onze samenwerkingen met toonaangevende merken en partners of met de inzet van een van onze fabrieken.

Til jouw project naar een hoger niveau met onze lichtontwerpers

LichtWerkt Nederland is LichtPartner van projectverlichters, (interieur)architecten, adviseurs, projectontwikkelaars en projectbureaus. Met jou zorgen wij voor op maat gemaakte verlichting die iedere ruimte tot zijn recht laat komen. We werken met ervaren lichtontwerpers, toonaangevende partners en innovatieve en kwalitatieve merken

Je bent altijd welkom bij ons op kantoor, neem nu vast een kijkje:

Wij zijn LichtWerkt Nederland:

Ontmoet de lichtontwerpers
Werken bij LichtWerkt Nederland

Jouw project in de spotlight

Schijn een licht op jouw project en benader LichtWerkt Nederland vanaf stap één. Op maat gemaakt en doordacht geplaatste verlichting laat ruimtes tot leven komen en maakt de mensen die erin aanwezig zijn productiever of juist meer ontspannen. Laat licht voor jouw project werken door met onze lichtontwerpers de ultieme lichtoplossing te creëren die past bij jouw smaak, bouwstijl en budget.

Neem contact op met onze lichtontwerpers