Leerdam

Concept gallery

Contact

Kantoor en magazijn – Leerdam:

In Leerdam begon het in april 2006 allemaal voor ons. Eerst nog in een klein kantoortje  boven een magazijn maar sinds 2008  in een schitterend kantoorpand aan de Gildenstraat 26.

Een echte showroom hebben wij niet maar  in ons kantoor hangen een groot aantal van onze producten zoals ze bedoeld zijn: om mooi en passend licht te geven. Wij beschikken over twee ruime spreekkamers die regelmatig worden ingezet voor het geven van cursussen en trainingen.

Helemaal fantastisch is natuurlijk ons dakterras met een mooi uitzicht over de achter ons magazijn gelegen weilanden.

Van maandag t/m vrijdag zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur aanwezig en ontvangen je graag op afspraak.

Concept Gallery – Amsterdam:

LichtWerkt Nederland is met Intra Lighting de lichtpartner binnen de Concept Gallery in Amsterdam.

In deze inspirerende omgeving op IJburg bundelen zes toonaangevende (interieur)bedrijven hun krachten. Senso, Thonet, Julia, Agape , Aroma Club en Intra Lighting hebben een inspirerende ontmoetingsplek gecreëerd waar particuliere en zakelijke eindklanten, architecten, designers en andere professionals ontvangen en geadviseerd worden.

Bij de Concept Gallery op de Pedro de Medinalaan 53 kan je altijd binnenlopen.
Van dinsdag t/m zaterdag zijn er van 10:00 tot 17:00 uur adviseurs aanwezig die je een lekkere koffie kunnen inschenken en je van informatie kunnen voorzien.

Wanneer je echt een lichtplan of advies wil ontvangen adviseren we je vooraf een afspraak te maken, je kan hiervoor bellen met een van onze collega’s op ons kantoor in Leerdam via 0345-623678