Nieuws

Terugblikken & vooruitzien

januari 10th, 2019|

Wat is 2018 toch hard gegaan! En ook het nieuwe jaar is inmiddels alweer ruim een week bezig. De hoogste tijd dus om nog even terug te blikken op wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd, én om alvast vooruit te kijken naar wat komen gaat.

Het hele verhaal van de Kalverpassage in woord & beeld

december 13th, 2018|

December is traditiegetrouw een maand om terug te blikken op het afgelopen jaar. Maar in deze blog kijken wij graag nog wat verder terug. Want soms werk je aan een project dat zo uniek is, dat je het maar niet uit je hoofd krijgt. Zo’n project was voor ons de Kalverpassage, waar we een revolutionaire plafondverlichting mochten verzorgen.

Vaar jij 13 december met ons mee?

oktober 22nd, 2018|

De zevende editie van het Amsterdam Light Festival staat voor de deur. Van 29 november t/m 20 januari versieren diverse lichtkunstwerken de binnenstad van Amsterdam. Het is ieder jaar een imposante happening waarbij architecten, kunstenaars en vormgevers met elkaar samenwerken.

ARCHITECT@WORK, alles over architectuur en licht

augustus 6th, 2018|

Voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers is Rotterdam Ahoy 12 en 13 september 2018 the place to be! Het tweejaarlijkse evenement ARCHITECT@WORK staat dit keer volledig in het teken van ‘Architectuur en Licht’. De organisatie speelt daarmee in op een voor (interieur)architecten zeer interessant en actueel onderwerp, zowel op het gebied van binnen- als buitenruimte.

Uitnodiging: After Summer Event – 6 september

juli 30th, 2018|

Terwijl heel Nederland geniet van een zwoele en zonovergoten zomervakantie, zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met het maken van plannen voor de laatste maanden van het jaar. Want voordat je het weet is die mooie zomer weer voorbij en gaan we met z’n allen weer volop aan de slag…

Een nieuw merk en meer enerverende ontwikkelingen

juli 4th, 2018|

Waren we eerder dit jaar nog bij Light & Building, renden we de longen uit ons lijf bij de Zandvoort Circuitrun en in mei gaven we colleges over dimmen… Nu gaan we de zomer alweer in! En hoe?! Met heel veel nieuwe ontwikkelingen, die we graag met je delen. Als eerste wel een hele leuke ontwikkeling: We hebben een nieuw merk in huis genomen! Genaamd ‘Kinetura’.

Go to Top