Intra Lighting

Als er een merk is dat begrijpt dat het ontwerpen van ruimtes inhoudt dat er keuzes gemaakt moeten worden, dan is het Intra Lighting. De verscheidenheid aan ideeën en architectonische mogelijkheden vragen om verschillende verlichtingsoplossingen wat betreft ontwerp, armatuur en licht. Met een grote variatie in armaturen en lichtoplossingen maakt Intra Lighting het mogelijk om ieder interieur van de juiste verlichting te voorzien.

“Bij de renovatie van een van de grootste kantoorgebouwen in Nederland was een pendelarmatuur met directe en indirecte lichtuitstraling noodzakelijk om het gewenste lichtbeeld te realiseren. Om het gebouw duurzaam in te richten werd vanuit BREEAM-NL vereist dat de armaturen per gebruiker individueel bediend kunnen worden. Intra Lighting verenigde deze twee eisen in een zeer zuinig pendelarmatuur dat ook qua vormgeving perfect in het project paste.”

Maak een afspraak met onze lichtontwerper en ontdek de mogelijkheden van Intra Lighting of één van de andere verlichtingsmerken voor jouw project.

Actuele prijslijsten

Catalogi Intra Lighting

Intra Lighting heeft voor verschillende doeleinden diverse producten. Wanneer je geïnteresseerd bent in verlichting van Intra Lighting neem je contact met ons op om samen met onze lichtontwerper de juiste keuzes te maken voor het project.

Actuele catalogi

Bekijk de catalogi van Intra Lighting online of stuur ons een e-mail dan verzenden wij deze met plezier. Bezoek ook eens de website van Intra Lighting op www.intra-lighting.nl