Werkwijze

In samenspel met de architectuur bepaalt verlichting het esthetische totaalconcept van een ruimte. Licht bepaalt de sfeer en de beleving. Licht kan het interieur maken, maar ook breken.
Juist omdat de bedrijven achter LichtWerkt Nederland.nl niet alleen adviseur zijn maar ook fabrikant kunnen wij hierin net dat beetje extra voor u betekenen!

Als u bij aanvang van een nieuwbouw-, renovatie- of transformatieproject contact met ons opneemt dan stellen onze lichtplanners een lichtplan voor u op dat rekening houdt met uw smaak, bouwstijl en budget. Dit lichtplan kunnen wij voor u uitwerken in Dialux-EVO zodat u gelijk een goed beeld krijgt van de nieuwe situatie. Op basis van ons advies kan vervolgens ook voor technische ondersteuning worden gezorgd.

Voor het maken van een goed lichtplan kijken wij allereerst natuurlijk naar de functie van de ruimte. Zo heeft bijvoorbeeld een werkomgeving een totaal ander soort verlichting nodig dan een restaurant of hotelkamer. Daarnaast zijn natuurlijk ook functionaliteit, sfeer en energievriendelijkheid zeer belangrijke factoren en moeten deze naadloos op elkaar aansluiten.